Shopping Cart

Ingen produkter i handlekurven.

Velkommen til CURLIs verden

Vi er CURLI, et norsk selskap som har spesialisert seg på hårpleie, velvære og skjønnhetsprodukter. Vår visjon er å transformere din skjønnhetsrutine og gi deg en opplevelse av luksuriøs velvære.
Curli premium hårpleie

Vår bakgrunn

Vi forstår viktigheten av å pleie håret på riktig måte. Hos CURLI tror vi på å skape produkter som ikke bare gir umiddelbare resultater, men som også fremmer langvarig hårhelse. Vi ønsker å fremme en sunnere tilnærming til hårpleie!

Blondt hår

Vår historie

Tradisjonen med å ta vare på håret har alltid vært der, men vi forstår at moderne livsstiler krever innovative løsninger. CURLI ble grunnlagt med målsetningen om å kombinere gamle tradisjoner med moderne vitenskap for å skape en unik og effektiv tilnærming til hårpleie.

Curli pleie

VÅRT OPPDRAG​

Hos CURLI er vårt oppdrag å inspirere og veilede deg i reisen mot et sunnere og vakrere hår. Vi ønsker å tilby smarte, eksklusive og moderne hårpleieprodukter som vil transformere din daglige skjønnhetsrutine – for alltid.

«Vi ønsker å gi deg ikke bare produkter, men en opplevelse av velvære. Når du investerer i håret ditt, investerer du i din egen skjønnhet.»