Shopping Cart

Ingen produkter i handlekurven.

Personvernvilkår

Nyhetsbrev

Når du er påmeldt vårt nyhetsbrev, mottar du løpende informasjon via den e-postadressen du oppga ved påmelding. Innholdet er informasjon om CURLI, produktene vi selger, relevante tilbud og nyheter m.m. Du mottar kun nyhetsbrev eller SMS så fremt du uttrykkelig har meldt deg på – f.eks. i forbindelse med deltakelse i konkurranser eller kjøp av varer på curli.no, hvor du blir oppfordret til å melde deg på ved bestilling.

Hvis du ikke lenger ønsker å motta nyhetsbrevet, kan du avregistrere deg via hvert enkelt nyhetsbrev eller ved å skrive til kontakt@curli.no.

Endringer i erklæringen

CURLI kan, ved behov, endre eller oppdatere denne personvernerklæringen. Den nyeste og mest oppdaterte versjonen er alltid tilgjengelig på curli.no/personvern. Aldrimett AS (932 448 688), Storåsveien 12, 1169 Oslo, Norge er behandlingsansvarlig for håndtering og lagring av personopplysningene dine.

Personopplysninger

Aldrimett AS (fra nå av CURLI, eller «vi», «oss» eller «vår») streber alltid etter å beskytte din personlige integritet og dine personopplysninger på best mulig måte. Det er svært viktig for CURLI å forplikte seg til alle gjeldende retningslinjer og lover når det gjelder lagring av personopplysninger. Handlingene våre er regulert av GDPR (EUs personvernforordning). Denne personvernerklæringen er laget for å hjelpe deg med å forstå hva slags informasjon CURLI samler inn og lagrer. Ved å godkjenne vilkårene på nettsiden når du handler hos oss eller deler informasjon, godtar du at vi lagrer personopplysningene dine som beskrevet nedenfor.

Du har rett til å kontakte oss når som helst når det gjelder behandling av personopplysningene dine, enten for å korrigere eventuelle uriktige data, eller for å be om at vi stopper eller begrenser behandlingen av dine personopplysninger. Vær oppmerksom på at du i enkelte tilfeller ikke har rett til å protestere mot innsamling av personopplysninger. Hvis vi kan påvise legitime grunner for lagring av informasjonen (som f.eks. regnskapsføring), vil vår interesse av å samle inn og beholde personopplysningene overstyre dine interesser som kunde. Kontakt oss gjerne på kontakt@curli.no hvis du har spørsmål eller forespørsler.

Hvilke personopplysninger lagrer vi?

Vi ønsker å informere deg om hvordan vi behandler personopplysningene dine hos CURLI. Når du deler personopplysninger med oss eller når vi samler inn informasjon via informasjonskapsler (cookies) på nettsiden vår, gjør vi dette med formålet å administrere kjøpet ditt og oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Disse forpliktelsene inkluderer behandling av bestillinger og transaksjoner, markedsføring via e-post og telefon, kundestøtte, håndtering av frakt og returer, samt kontinuerlig tilpasning og forbedring av våre tjenester. Personopplysningene kan også kombineres med dine data fra andre registre, som for eksempel kredittvurderinger.

De personopplysningene vi lagrer inkluderer personnummer, navn, kjønn, e-postadresse, betalings- og ordreinformasjon, leveringsadresse, faktureringsadresse, IP-adresse og telefonnummer. Vi bruker disse opplysningene på legitime bokføringsgrunnlag, og i samsvar med norsk regnskapslov, er vi forpliktet til å lagre informasjon som kvitteringer og ordreinformasjon. Dette er også nødvendig i henhold til forbrukerlovgivning og garantisaker. Du har til enhver tid muligheten til å kontakte oss for å avbryte markedsføringsaktiviteter som retter seg mot deg som kunde.

Når vi deler personopplysninger med underleverandører eller tredjeparter, som leveringspartnere, betalingsløsningspartnere og myndigheter, gjelder deres personvernerklæringer. Vi vil ikke bli holdt ansvarlig for noen adferd, behandling, handling, utelatelse, håndtering eller spredning av informasjon fra tredjeparter. Vi bruker annonseringstjenester levert av Google og Meta, og du kan lese mer om hvordan Google og Meta samler inn, deler og bruker data på deres respektive nettsteder.

Din tillit er viktig for oss, og vi forsikrer deg om at vi behandler dine personopplysninger med den største respekt og i samsvar med gjeldende personvernlover.

Hvordan kan du kontrollere og administrere informasjonskapsler?

Du kan moderere, kontrollere og slette informasjonskapsler etter eget ønske. Du kan også fjerne alle informasjonskapsler på datamaskinen din, og sette opp innstillinger i nettleseren som reserverer deg mot bruk av slike informasjonskapsler. Hvis du gjør dette, må du lagre innstillingene dine hver gang du besøker en nettside, og det kan hende at enkelte tjenester på siden ikke fungerer som de skal. Ikke nøl med å kontakte oss på kontakt@curli.no dersom du har spørsmål.