Shopping Cart

Ingen produkter i handlekurven.

Verdier og bærekraftsmål

Verdier og bærekraftsmål

Våre verdier og mål

Vi i CURLI tror på en holistisk tilnærming til skjønnhet og velvære, og våre verdier og mål reflekterer vårt sterke engasjement for å skape en positiv innvirkning på mennesker og planeten. Vi drømmer stort og arbeider lidenskapelig for å oppnå en fremtid hvor skjønnhet er bærekraftig, ansvarlig og inkluderende.

Bærekraft i hvert trinn:

CURLIs kjerneprinsipp er å minimere vår påvirkning på miljøet. Vi forplikter oss til å bruke bærekraftige materialer i våre produkter og emballasje, og vi jobber kontinuerlig med å redusere karbonavtrykket vårt gjennom hele produksjonsprosessen. Vår visjon er ikke bare å være et hårpleiemerke, men en banebrytende aktør for miljøvennlig skjønnhetsindustri.

Emballasje med en hensikt

Vi er stolte av å kun bruke emballasje som tjener en hensikt og er vennlig mot miljøet. Vårt mål er å eliminere unødvendig avfall og plast, og vi jobber mot å innovere emballasjeløsninger som er biologisk nedbrytbare og resirkulerbare. CURLIs emballasje skal være like vakker som den er bærekraftig.

Sosial ansvarlighet og inkludering

Vi setter oss ambisiøse mål for innovasjon og teknologisk utvikling. CURLI investerer i forskning og utvikling for å skape produkter som ikke bare møter dagens behov, men som også er i forkant av bærekraftig teknologi. Vår visjon er å være ledende innen bærekraftig skjønnhet, og vi har et ambisiøst mål om å sette bransjestandarder som andre vil følge.

Innovasjon for fremtiden

Vi tror på skjønnhet for alle, uavhengig av bakgrunn eller identitet. Vårt mål er å styrke en inkluderende skjønnhetsstandard og støtte organisasjoner som jobber for rettferdighet, likestilling og sosialt ansvar. CURLI er for skjønnhet som løfter alle, uten unntak.

Partnerskap for endring

CURLI tror på kraften av partnerskap. Vi søker aktivt samarbeid med organisasjoner, leverandører og lokalnæringen for å skape en positiv innvirkning på global skala. Vi er forpliktet til å bygge et sterkt nettverk av likestilte aktører som deler våre verdier og mål.

Sammen med deg, våre kunder, ønsker vi å skape en fremtid hvor skjønnhet ikke bare er et uttrykk for ytre utseende, men også en refleksjon av ansvar, medfølelse og bærekraft. Velkommen til CURLIs reise mot en vakrere og mer bærekraftig verden.