Shopping Cart

Ingen produkter i handlekurven.

Heatless curls

Perfekte Heatless Curls

Ønsker du fantastiske krøller, men mangler stylingverktøy? Utforsk kunsten å skape nydelige krøller uten bruk av varmestyling ved å benytte CURLI Easee Heatless Curls. Vår detaljerte guide tar deg gjennom hvert steg for å oppnå «heatless curls» som vil forbedre din naturlige skjønnhet uten å utsette håret for potensielle skader.

Trinn 1: Start med rent, håndkletørt hår

Før du bruker CURLI Easee Heatless Curls, sørg for at håret ditt er rent og nesten tørt. Håret bør være fuktig, men ikke vått, for å oppnå best resultat. Dette sikrer at det er nok elastisitet i håret for å holde krøllene godt. Et friskt utgangspunkt gir optimale resultater for dine ønskede «heatless curls».

Heatless curls produktbilde 14

Trinn 2: Del håret og plasser Easee Heatless Curls over hodet

Del håret ved å lage en midtskill, slik at du har to like store seksjoner. Plasser den silkeaktige curling-remmen over hodet slik at du har like mye bånd på hver side av ansiktet ditt. Dette sikrer at krøllene blir jevnt fordelt og gir et profesjonelt resultat. Easee heatless curls-silkebåndet vil brukes til å krølle alle seksjonene av håret i neste trinn.

Heatless curls produktbilde 5
Heatless curls produktbilde 3

Trinn 3: Påfør krølleprodukter

Dersom du ønsker ekstra hold og definisjon, anbefaler vi bruk av krølleprodukter som krem, mousse eller skum før du starter. Dette legger til struktur og øker varigheten av heatless curls. Vi anbefaler Curl Defining Cream fra Moroccanoil.

Trinn 4: Rull håret rundt CURLI Easee Heatless Curls

Start med en liten seksjon av hår fra forsiden av ansiktet og rull det en gang rundt den silkeaktige curling-remmen, vekk fra ansiktet. Ta deretter en annen liten seksjon av hår sammen med den første strengen og rull dem sammen. Fortsett denne prosessen til alt håret på den siden av hodet er rullet rundt den silkeaktige curleren.

Heatless curls produktbilde 1
Curli sirkel hvit

CURLI-Tips: For strammere krøller, tvinn færre hårstrå hver gang. For større bølger, bruk større seksjoner av hår. 

Trinn 5: Fest Easee Heatless Curls-silkebåndet med en klype eller strikk

Når alt håret på den ene siden av hodet er rullet rundt Ease heatless curls-silkebåndet, fest det på plass med en strikk eller klype. Gjenta på den andre siden, med den andre halvdelen av håret.

Heatless curls produktbilde 11
Curli sirkel hvit

CURLI-Tips: Bruk alltid en silkeskrunchie eller silkehårstrikk for å holde curleren sikkert på plass. Silkeskrunchies er myke og skånsomme mot håret, noe som forhindrer hårbrekkasje.

Trinn 6: La silkebåndet være i over natten eller i minst 2 timer

For de beste resultatene, la CURLI Easee Heatless Curls være i over natten eller i minst 7 timer for å sikre at krøllene holder lenger. Curleren har en flatere form for å gjøre det mer behagelig å sove med den. Du kan også feste de to endene av curling-båndet øverst på hodet for å holde det borte fra ansiktet mens du sover. Hvis du har det travelt, kan du oppnå lignende resultater ved å kun la Easee Heatless Curls være i et par timer på. Imidlertid vil ikke krøllene holde like lenge som med metoden over natten. Varigheten av krøllene vil variere avhengig av hårtype, så det er verdt å teste dette på håret ditt over ulike tidsperioder for å se de beste resultatene for din hårtype.

Curli sirkel hvit

CURLI-Tips: Vi anbefaler å sove på et putetrekk av Mulberry-silke for å redusere friksjonen mot håret mens du sover. Mulberry-silkeputetrekket vil redusere frizz i håret over natten og er også mykt og skånsomt mot håret for å bidra til å forhindre hårbrekkasje.

Trinn 7: Ta ut CURLI Easee Heatless Curls av håret

Etter å ha latt CURLI Easee Heatless Curls være i ønsket tidsperiode, fjern strikkene eller silkescrunchiene forsiktig og rull forsiktig av silkebåndet fra håret. Prøv å ikke komme borti krøllene mens du fjerner curleren da det kan forstyrre frisyren.

Trinn 8: Style krøllene etter ønske

Når du har fjernet CURLI Easee Heatless Curls, bruk fingrene til forsiktig å gre gjennom krøllene for å oppnå ønsket bølge eller krøller. Hvis du ønsker løsere bølger, bruk en bredtannet kam for å børste ut krøllene forsiktig og danne sprettende bølger.

Heatless curls produktbilde 19
Curli sirkel hvit

CURLI-Tips: Bruk en lett hårspray eller hårolje for å hjelpe til med å sette krøllene. Ikke bruk for mye produkt, da dette kan tynge håret og få krøllene til å falle raskere.

Resultat

Nyt det fantastiske resultatet av dine nye heatless curls, style håret ditt slik du ønsker det, og opplev skjønnheten av en skånsom krøllmetode med CURLI Easee Heatless Curls!

Heatless curls produktbilde 17

Om du ønsker krøller kan dette også oppnås enda raskere ved å ta i bruk CURLI AeroFlow med InstaCurl-munnstykket. Sjekk ut våre farger av AeroFlow her.

Forenkle dine hårpleierutiner med CURLI AeroFlow

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

AeroFlow hårføner – Blå

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

AeroFlow hårføner – Grå

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *