Shopping Cart

Ingen produkter i handlekurven.

FAQ

CURLI produkter

AeroFlow hårføner

CURLI AeroFlow kommer med EU-kontakt, som vil si at den kan brukes i alle land som støtter spenning på 220-240 volt og frekvens på 50 Hz. Dette inkluderer Norge og de fleste andre land i Europa. Samtlige land utenfor Europa bruker ikke samme spenning eller frekvens, så sørg for å sjekke dette før du reiser utenfor Norge og Europa.

Hvis du befinner deg i et land med samme spenning og frekvens, kan en adapter fungere. Det er viktig å huske at en adapter ikke endrer spenningen eller frekvensen til strømmen som kommer fra uttaket. Hvis spenningen er for lav eller for høy, eller hvis frekvensen er utenfor spekteret, kan dette skade hårføneren din og i verste fall føre til brann eller andre farlige situasjoner.

Det er viktig å undersøke spenningen og frekvensen i det landet du reiser til, og hvis det ikke samsvarer med spesifikasjonene til hårføneren din, bør du ikke bruke den. Vi anbefaler heller ikke at du bruker en strømomformer, da dette kan føre til uforutsigbare resultater.

Eksempel på land hvor man IKKE kan bruke adapter for våre hårfønere er USA, Canada, Japan, Mexico, Brasil og Kina.

Eksempel på land hvor man kan bruke adapter for våre hårfønere er Tyskland, Frankrike, Italia, Spania og Storbritannia.

Husk å konsultere «List of Voltages & Frequencies (Hz) Around the World» før du reiser for å få ytterligere informasjon om spenninger og frekvenser i ulike land.

CURLI AeroFlow er designet i Norge og produsert i Kina.

Alt elektronisk utstyr som ikke lenger er i bruk, bør gjennvinnes. Vi ønsker å oppmuntre alle våre kunder som eier AeroFlow hårfønere, og av forskjellige grunner kanskje ikke lenger ønsker eller trenger dem, til å vennligst resirkulere dem som elektronisk avfall. Du kan lese mer om hvordan dette gjøres i denne artikkelen.

Den ioniske teknologien i AeroFlow hårføner fungerer ved å produsere negative ioner som bidrar til å bryte ned vanndråper på håret, noe som reduserer tørketiden og eliminerer frizz. Ionene binder seg til vannmolekylene og forsegler hårets naturlige fuktighet, slik at det blir mykt og glansfullt.

Ja, AeroFlow hårføner er laget for alle hårtyper, uansett om det er rett, krøllete, tynt eller tykt hår. Temperaturinnstillingene på 4 trinn gjør den ideell for å møte ulike behov og stylingpreferanser.

Ja, AeroFlow hårføner kan brukes til å style og forme håret ditt etter tørking. Den kraftige luftstrømmen og tilgjengelige munnstykker gjør det enkelt å oppnå ønsket frisyre og tekstur.

Det anbefales å bruke AeroFlow hårføner med forsiktighet og ikke overdrevent for å unngå overoppheting av håret. Det er best å bruke den med jevne mellomrom og kombinere den med varmebeskyttende produkter for å opprettholde hårets helse.

Ionisk teknologi i moderne hårfønere, som AeroFlow hårføner, reduserer frizz og statisk elektrisitet. Den produserer negative ioner som binder seg til vannmolekylene på håret, reduserer tørketiden og bevarer hårets fuktighet. Sammenlignet med eldre teknologi, som kan tørke ut håret og føre til skade, gir ioniske hårfønere en mer skånsom og effektiv tørkeopplevelse. Resultatet er glattere, glansfullt hår som føles mykere og sunnere.

For å opprettholde ytelsen til AeroFlow hårføner, tørk forsiktig av utsiden med en myk klut. Rengjør filteret regelmessig for å fjerne støv og smuss, og sørg for at hårføneren er helt tørr før bruk.

Garantien på AeroFlow hårføner er på 2 år. Du kan lese mer om vår garanti ved å klikke denne linken.

Ja, AeroFlow hårføner har et bemerkelsesverdig lavt lydnivå på 54 dB, noe som gjør den spesielt støysvak under bruk. Denne lave lyden gir en behagelig opplevelse for brukere og omgivelser, og den kan være ideell for de som foretrekker en roligere hårføningsopplevelse.

Ja, du kan trygt bruke AeroFlow hårføner sammen med andre hårpleieprodukter som oljer eller stylingkremer. Vær imidlertid forsiktig med å bruke for mye produkt, da dette kan føre til overbelastning av håret.

For å oppnå optimalt resultat med AeroFlow hårføner, anbefales det å følge bruksanvisningen nøye og eksperimentere med forskjellige tørketeknikker og produkter. Tilpass bruken til dine individuelle behov og hårets tilstand for å oppnå ønsket resultat.

Easee heatless curls

For å bruke Easee heatless curls, del håret inn i seksjoner og rull hver seksjon rundt curleren. Fest den på plass og la den sitte til håret er helt tørt. Du kan variere størrelsen på seksjonene og antallet curlere for å oppnå ulike krølleeffekter. Se bruksanvisning for mer informasjon

Ideelt sett bør du la krøllene være i curleren i minst 4-6 timer eller over natten for å sikre godt definerte og langvarige krøller. Jo lenger curlerne får sitte, desto mer holdbare og definerte blir krøllene.

Ja, Easee heatless curls kan brukes på alle hårtyper, fra rett til krøllete hår, og til og med på extensions. Dette gjør det til et allsidig verktøy som passer for alle som ønsker å style håret uten varme.

Det er ikke nødvendig å ha fuktig hår, men det kan hjelpe til med å forme krøllene bedre og oppnå et mer definert resultat. Du kan bruke curlerne på tørt eller fuktig hår, avhengig av ønsket resultat og din personlige preferanse.

Easee heatless curls kommer med to curlers – én for hver side av hodet.

Varigheten av krøllene avhenger av hårets tekstur og struktur, samt riktig forberedelse og etterbehandling av håret. Med riktig pleie og stylingprodukter kan krøllene vare hele dagen og til og med lenger, avhengig av aktivitetsnivået ditt og værforholdene.

Det er mulig å sove med curlerne i håret, men det kan være ubehagelig for noen, spesielt hvis du er følsom for å sove med ting i håret. Det anbefales å eksperimentere og finne ut hva som er mest komfortabelt for deg og ditt hår.

Ja, Easee heatless curls kan brukes på langt hår for å lage vakre, naturlige krøller uten behov for varme. Lengden på curlerne og teknikken du bruker kan tilpasses for å imøtekomme langt hår og skape ønsket effekt.

Ja, Easee heatless curls kan brukes på naturlig krøllete hår for å forbedre krøllenes definisjon og tekstur. Ved å bruke curlerne kan du skape mer definerte krøller eller bølger, avhengig av hårets naturlige tekstur og ønsket resultat.

Easee heatless curls er skånsom mot håret og kan brukes på farget hår uten å forårsake skade når den brukes riktig. Det er imidlertid viktig å følge instruksjonene nøye og unngå overdreven strekk eller stramming av håret mens det er i curlerne for å unngå brudd eller skade.

Etter bruk kan du enkelt rengjøre Easee heatless curls ved å vaske dem med mildt såpevann og la dem lufttørke grundig før neste bruk. Det er viktig å fjerne eventuelle hårrester eller stylingprodukter fra curlerne for å opprettholde deres optimale ytelse og hygiene.