Shopping Cart

Ingen produkter i handlekurven.

EE-avfall

Hvor kaste hårføner?

Har du kjøpt ny hårføner og skal kaste den gamle? Eller har du en gammel hårføner som ikke virker og bare ligger rundt? Å kvitte seg med elektroniske apparater (EE-avfall) som en gammel hårføner krever mer oppmerksomhet enn bare å kaste den i vanlig søppel. Elektronisk avfall utgjør en betydelig trussel mot miljøet hvis det ikke blir håndtert riktig. Her er noen trinn du kan følge for å kaste en gammel hårføner på en miljøvennlig måte.

Innsamlingssteder for elektronisk avfall

De fleste norske kommuner har etablert innsamlingssteder for elektronisk avfall. Slike steder tar imot gamle elektroniske apparater, inkludert hårfønere. Sjekk ut tjenesten til Sortere.no for å finne din lokale gjenvinningsstasjon.

Returordninger hos forhandlere

Mange elektronikkforhandlere i Norge deltar i returordninger for elektronisk avfall. Dette kan inkludere butikker som selger hårfønere. Spør ved kjøpet om forhandleren din har en ordning for innsamling eller retur av gamle elektroniske enheter. CURLI tar miljøet på alvor og tar selvfølgelig i mot EE-avfall som er produsert og solgt av oss, men har dessverre ikke kapasitet til å ta imot andre produkter på nåværende tidspunkt.

Gjenvinningsstasjoner

Noen steder har dedikerte gjenvinningsstasjoner hvor du kan levere ulike typer avfall, inkludert elektronikk. Her finner du en oversikt over alle gjenvinningsstasjoner i Oslo, slik at du kan finne ditt nærmeste returpunkt. For andre kommuner anbefaler vi å bruke sortere.no for å finne din gjenvinningsstasjon.

Kommunale innsamlingsdager

Flere kommuner i Norge arrangerer spesifikke dager eller arrangementer for innsamling av farlig avfall, inkludert elektronikk. Hold deg oppdatert om lokale initiativer og benytt deg av slike arrangementer for å kaste hårføneren din på en forsvarlig måte.

CURLI EE-håndtering

Vi tar selvfølgelig mot dine elektroniske CURLI-produkter og belønner følgelig returen av gammelt eller ødelagt avfall med et gavekort som kan brukes i vår nettbutikk! Obs: Kunden er selv ansvarlig for å dekke fraktkostnader ved retur av EE-avfall, men det er selvfølgelig kostnadsfritt å levere det på vår besøksadresse.

Ved å følge disse trinnene sikrer du at hårføneren din blir behandlet i tråd med norske retningslinjer for elektronisk avfall. Riktig avhending bidrar til å redusere miljøpåvirkningen og fremmer resirkulering av verdifulle materialer. Som en del av vårt miljøinitiativ er vi stolte av å gjøre vårt ytterste for miljøet og legger til rette for bærekraftig håndtering av EE-avfall, og oppfordrer andre privatpersoner og bedrifter til å gjøre det samme.

Sjekk ut våre hårfønere og kjenn på ekte kvalitet!

AeroFlow produktbilde blå

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

AeroFlow hårføner – Blå

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

AeroFlow hårføner – Grå

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *