Shopping Cart

Ingen produkter i handlekurven.

Hvordan bruke hårføner med diffuser?

Hårføning kan være en utfordrende oppgave, spesielt for de med krøllete eller bølgete hår. Å bruke en diffuser hårføner kan være løsningen for å oppnå fantastiske lokker uten å skade håret. Denne guiden vil utforske hvordan du kan dra nytte av en diffuser hårføner for å oppnå profesjonelle resultater.

Hva er en diffuser til hårføner?

En diffuser er et tilbehør til hårfønere, utviklet spesielt for å bevare og forbedre naturlige teksturer i håret. Den består av flere fingre eller pinner som sprer luftstrømmen jevnt, reduserer frizz og gir definisjon til krøller. Når du kjøper din hårføner hos CURLI er alltid en slik diffuser inkludert!

Forberedelser

Sett hårføneren på lav eller middels varme, og juster hastigheten til en moderat nivå. Dersom du har en CURLI AeroFlow anbefaler vi at du har på både hastighet og varme på to prikker på din hårføner for vanlig hår. For myke krøller anbefales det å bruke lav varme, mens høyere varme kan brukes for å oppnå mer definerte krøller.

Fest diffuseren til munningen av din hårføner. Pass på at den sitter godt for å unngå at den faller av under stylingen. Vår diffuser klipses enkelt på din CURLI AeroFlow hårføner ved hjelp av en sterk magnet. Dette sørger for at den er tilstrekkelig festet og gjør styling enkelt og effektivt.

Korrekt bruk av diffuser

Del håret i seksjoner og løft hver seksjon forsiktig inn i diffuseren. Hold diffuseren nær hodebunnen og la fingrene gli gjennom håret uten å berøre hodebunnen direkte. Dette vil bidra til å bevare krøllene og redusere frizz. 

Start hårføningen ved røttene og beveg diffuseren nedover mot hårtuppene. Dette hjelper med å definere krøllene og gir volum fra bunnen av håret.

Unngå å flytte diffuseren for mye mens du tørker håret. Dette kan føre til frizz og miste definisjonen av krøllene. Hold diffuseren stille mens du lar luften jobbe gjennom håret.

Når håret er nesten tørt, bytt til kjølig luft (ingen røde prikker) for å låse inn fuktigheten og gi ekstra glans til krøllene. Dette bidrar også til å redusere statisk elektrisitet og holder bedre på krøllene.

Stylingprodukter og vedlikehold av frisyren

Etter at håret er helt tørt, bruk et lettflytende hårspray eller en stylingkrem for å sette krøllene på plass og gi ekstra hold. Sjekk ut våre hårpodukter for å finne produkter som passer ditt hår. 

For å bevare krøllene og teksturen, unngå å berøre håret for mye etter styling. Bruk en silkepute eller silkelue når du sover for å redusere friksjon og bevare krøllene lengre.

Å bruke en diffuser hårføner kan være en game-changer for de med naturlige krøller eller bølger. Med riktig teknikk og produkter kan du oppnå fantastiske resultater og nyte godt av sunne, definerte lokker. Nå som du har denne guiden, er det på tide å utforske hvilken hårføner som passer for deg og oppnå fantastiske krøller hjemme. Dersom du ikke eier en diffuser kan følger denne alltid med når du kjøper CURLI AeroFlow hårføner hos oss. Sjekk ut vår butikk, velg din favorittfarge og gi nytt liv til krøllene dine, med bruk av CURLI diffuser.

Sjekk ut våre hårfønere og kom i gang med styling med diffuser i dag!

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

AeroFlow hårføner – Blå

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

AeroFlow hårføner – Grå

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *