Shopping Cart

Ingen produkter i handlekurven.

Når kom hårføneren til Norge?

Når kom hårføneren til Norge?

Hårføneren, også kjent som hårtørker, er en elektrisk enhet designet for å tørke og style hår ved å blåse varm luft. Opprinnelsen til hårføneren kan spores tilbake til slutten av 1800-tallet, men det var først på 1920-tallet at hårfønere begynte å bli kommersielt tilgjengelige. Men når gjorde egentlig hårføneren sitt inntog i Norge? Og hvordan har teknologien endret seg siden den tid?

Når kom hårføneren til Norge

Introduksjonen av hårfønere i Norge kan ha fulgt den generelle utviklingen og tilgjengeligheten i andre deler av verden. Elektrifiseringen av Norge skjedde gradvis, og i løpet av tidlig 1900-tallet økte tilgangen til elektrisitet i norske husholdninger. Dette skapte et miljø som var gunstig for innføringen av elektriske apparater, inkludert hårfønere.

Hårfønerens popularitet økte i takt med samfunnets økende fokus på personlig pleie og mote. På 1950-tallet og utover ble hårfønere vanlige husholdningsartikler i industrialiserte samfunn, inkludert Norge. Vi må allikevel så langt som til 1980-tallet før hårfønere ble mer typisk allemannseie og vanlig å finne i de fleste hjem.

Moderne hårfønere i Norge

Braun Hårføner
BRAUN HÅRFØNER
Aeroflow hvit
CURLI AEROFLOW HVIT TITAN

I en verden preget av sosiale medier har det aldri vært mer fokus på deling av innhold knyttet til skjønnhet og velvære. Influensere og privatpersoner deler skjønnhetstips og daglige hårpleierutiner. I takt med det økte fokuset på skjønnhet, velvære og sosiale medier stilles det ekstremt høye krav til dagens hårfønere. De gamle hårfønerne er ikke lenger tilstrekkelig og det er dukket opp behov for ioniske hårfønere og hårstylere som bidrar til mer sømløs og effektiv styling. Hårfønere må være stilige, lette, stillegående og enkle å ta med reise for å møte behovet til brukerne. I et forsøk på å møte det økende behovet for en allsidig hårføner har CURLI introdusert AeroFlow: En hårføner med inngående fokus på brukeropplevelse og muligheter. Bli med på den revolusjonerende reisen til CURLI og opplev at det aldri har vært enklere å se bra ut.

Sjekk ut våre hårfønere og kjenn på ekte kvalitet!

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

AeroFlow hårføner – Blå

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

AeroFlow hårføner – Grå

Opprinnelig pris var: kr 3500,00.Nåværende pris er: kr 2500,00.

Spar kr 1000,00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *